arbejde skal ikke gøre ondt
SoftExo til pakkebudddet

HUNIC SoftExo Carry


Tidspres, stress i vejtrafikken og et konstant voksende antal forsendelser:


Sådan ser hverdagen ud for mange pakkebudsfirmaer. Det kan gøre dig syg i det lange løb! Hvad kan vi gøre for at støtte post- og pakkeudbringere❓ En innovativ støtte til pakkeudbringere ✅


Online postordre blomstrer

Antallet af pakkeforsendelser er støt stigende. Årsagen til dette er den blomstrende onlinehandel, som nød godt af en yderligere vækstspurt under corona-pandemien.

Som følge heraf stiger antallet af pakker til de enkelte leverancer støt. Denne voksende byrde gør sig til sidst mærket med hensyn til sundhed, og der er behov for løsninger.


Håndtering af pakker er en fysisk udfordring

Ifølge fagforeningerne, er vægten af ​​tunge og store pakker en af ​​hovedårsagerne til sundhedsfarer. Hertil kommer det enorme tidspres, som mange pakkeuddelere er under.


I en fart bliver den ergonomiske løft og bæring af pakker nogle gange forsømt.
Dette belaster især lændehvirvlerne meget. Permanent overbelastning kan resultere i skader i ryggen.

Derudover er det ikke usædvanligt at skulle have flere pakker med, åbne en dør eller et havehegn på samme tid og få underskrevet følgesedlen. For at imødekomme dette, holdes forsendelser ofte med en arm og placeres halvvejs på hoften.
På sigt kan dette føre til smerter og dårlig kropsholdning.


SoftExo Carry - den geniale og enkle hjælp til pakkeleverandører
Med det passive eksoskelet SoftExo Carry vil Hunic GmbH gerne yde langsigtet support til post- og pakkeudbringere. Det kompakte exoskelet, kan tages på som et bælte. Den justerbare lændestøtte og de laterale støttestropper stabiliserer torso og rygsøjle. Dette forhindrer, at du falder ned i den hule ryg, når du bærer last. Når man løfter tunge pakker, bliver bæreren også forsigtigt mindet om en ergonomisk kropsholdning.


De såkaldte ergo-lapper - små terningformede forhøjninger langs bæltet - fungerer som understøtninger.

Med det passive eksoskelet SoftExo Carry er håndteringen af ​​pakker meget lettere. De gør det muligt at placere pakker på kroppen uden at skulle indtage en skæv holdning. Belastningen overføres effektivt til bækkenet. Dette aflaster armene og forhindrer ensidig overbelastning.


Kan beholdes på under kørsel
Hånden er fri til underskrift

På grund af dens lille kontur, kan systemet nemt bæres under kørslen. Bærekomforten øges yderligere ved hjælp af tilpassede justeringsmuligheder og åndbare tekstiler.

SoftExo Carry alsidig


Anbringelse af pakkerne på kroppen øger udholdenheden i arme og skuldre og forhindrer træthedstegn. Systemet giver også mulighed for at øge produktiviteten og kan endda øge personlig vitalitet. SoftExo Carry tjener således ikke kun til at holde pakkeleverandører sunde, men repræsenterer også en faktor, der også kan bruges til at reducere stress og tidspres.
Systemet kan selvfølgelig også bruges til mere end pakkelevering. Fordelene ved carry kan også overføres til områder i lagerarbejde, i byggeri eller i hverdagen.

Uden og Med SoftExo
SoftExo støtter lænden

Se en video på Vimeo om hvordan den taget på

Vil du vide, om exoskeletter 


Er de en mulig løsning på dine udfordringer i produktionen, vil vi meget gerne hjælpe dig videre.

Hvis du driver en virksomhed inden for fremstillings- eller byggebranchen, og dine medarbejdere måske udsættes for tungt, ensidigt og gentagne arbejdsopgaver: dag efter dag håndterer de materialer, de bærer værktøj, eller de arbejder med bøjet ryg eller hævede arme. De bliver trætte, hvilket kan begrænse deres produktivitet, og nogle arbejdere kan endda komme til skade, hvilket fører til langvarige rygsmerter eller smerter i nakke og skulder.


Et exoskelet kan hjælpe med at løse disse problemer. Exoskelet kan overtage noget af det tunge arbejde og reducerer  belastninger på kroppen.