galerie10
galerie8
galerie7
galerie5
galerie6
galerie3
laf

HMT PLUM'

 

Specielt designet til armarbejde i højden


Det letteste exoskelet til arbejde med armene ud fra kroppen, samt over hovedet.


Plum' er specielt designet til armarbejde i højden i eller over brysthøjde. Dens primære anvendelse vil være til erhverv, der har langvarige eller gentagne statiske opgaver, der kræver, at brugerens arme skal løftes eller strækkes (symptomer kan være: muskeltræthed, snurren og følelsesløshed om natten, kroniske smerter osv.)

 

PLUM’ virker ved at understøtte overarmen, så denne bliver ”vægtløs”. Supporten kan let justeres fra 3 til 6 kg pr. arm. PLUM’ er fikseret på et bælte, så der er fuld bevægelighed  i armene.

Varmeudviklingen er minimal og exoskelettet kan bæres under en kittel eller jakke.

 

Til armarbejde i højden er det muligt at kombinere Plum' med Moon, halsen aflaster exoskelet. For at sikre, at analyse af aktiviteten er den bedste måde

 

Vægt 1.6 kg

Passivt exoskelet

Justering: kan justeres i forhold til arbejdsopgaven. 2 versioner; 1 – 3 kg, og 3 – 6 kg support.


YouTube: Videomanual PLUM'

YouTube: Playliste PLUM' og MOON'

Se mere på producentens hjemmeside: https://www.hmt-france.com/en/ourExoskeletons/plum


Vil du vide, om exoskeletter 


Er de en mulig løsning på dine udfordringer i produktionen, vil vi meget gerne hjælpe dig videre.

Hvis du driver en virksomhed inden for fremstillings- eller byggebranchen, og dine medarbejdere måske udsættes for tungt, ensidigt og gentagne arbejdsopgaver: dag efter dag håndterer de materialer, de bærer værktøj, eller de arbejder med bøjet ryg eller hævede arme. De bliver trætte, hvilket kan begrænse deres produktivitet, og nogle arbejdere kan endda komme til skade, hvilket fører til langvarige rygsmerter eller smerter i nakke og skulder.


Et exoskelet kan hjælpe med at løse disse problemer. Exoskelet kan overtage noget af det tunge arbejde og reducerer  belastninger på kroppen.