arbejde skal ikke gøre ondt
Bioservio er et svensk kvalitetsprodukt

3E EUROPE'S EXOSKELETON EXPERTS


Exoskeletter er begyndt at blive et almindeligt syn i mange europæiske virksomheder. Med mangel på kvalificeret arbejdskraft, en aldrende arbejdsstyrke, høje medicinske omkostninger og forstyrrelser af vagtplaner og produktionslinjer, vender flere og flere virksomheder sig mod exoskeletter, for at beskytte deres ansatte mod skader.

Men hvor henvender du dig for at få råd?


Hvordan ved du, hvilken type exoskelet der vil være det rigtige valg?

Dette er grunden til, at vi, Europas førende gruppe af exoskelet-distributører, dannede 3E.
Hos 3E er vores exoskelet-forhandlere forpligtet til at holde sig på forkant med markedsudviklingen og produktviden. Vi strækker sig over store dele af Europa og er i stand til at tilbyde de bedste exoskeletløsninger til internationale virksomheder, samt til små og mellemstore virksomheder.
Ved at udnytte vores ekspertise, sparer virksomheder værdifuld tid, når de implementerer exoskeletstrategier. Endnu bedre, vores service stopper ikke ved det!
Virksomheder kan udføre tests i en række forskellige lande og kan altid være sikre på vores enestående 3E-service! En 3E-exoskeleton-distributør er også din lokale exoskelet-ekspert. Vi taler dit sprog, kender landespecifikke regler, har et stort netværk og kender det europæiske marked. Som exoskelet-distributører og -forhandlere har vi set utallige manuel håndteringsapplikationer og tilegnet os et væld af viden.


VORES 3E-EXOSKELETON-FILOSOFI
"Vi ønsker at levere det bedst mulige exoskelet til gavn for brugerens helbred, med problemfri integration i eksisterende arbejdsgange.“
Man kan ikke vide alt, men sammen ved vi mest! Det er grunden til, at vi dannede 3E, der udnytter vores individuelle viden, udveksler ideer og holder kontakten med producenterne for at give dig den bedste rådgivning.


THINK EXOS, THINK 3E!


Se mere på gruppens hjemmeside: http://3e-exo.com/

Eller følge os på LinkedIN: https://www.linkedin.com/company/3e-exo-experts/