arbejde skal ikke gøre ondt

SAMHANDELSBETINGELSER


Når du handler på exoskeletter.dk, accepterer du samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.


FRAGT
Der tillægges fragt på alle leveringer, enten til døren med GLS eller levering med oplæring og træning.

Der kan aftales afhentning på adressen i Middelfart. Dette er uden beregning.


RETURNERING AF VARER

Når du handler på exoskeletter.dk har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning. Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Bemærk yderligere, at du selv skal afholde udgift til returfragt. Vi kan først kreditere / tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstanteret, at den er i ordentlig stand.

Når du returnerer varen, skal den sendes til
EXOSKELETTER ApS /salg og support
Gartnervej 18

5464 Brenderup


Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare. Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde.


LEVERING
Leveringstiden er normalt 1-2 uger, men i perioder, hvor der ikke er produkter klar hos producentet, kan der forventes op til 6-8 uger. Dette bliver dog oplyst med ordrebekræftelsen. EXOSKELETTER ApS er pt. ikke lagerførende, derfor den længere leveringstid.


BETALING
Betaling kan foretages via fraktura ved B2B. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og vises både uden og inklusiv 25% moms.


VÆRNETING OG LOVVALG
Enhver tvist mellem køber og EXOSKELETTER Aps - herunder fortolkning af EXOSKELETTER ApS's handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.


Exoskeletter ApS - Jernbanegade 57 - 5500 Middelfart - CVR. 42541575