arbejde skal ikke gøre ondt
Ironhand2.0 i Produkction
Ironhand til håndværk
Ironhand på autoværkstedet
Ironhand på bilfabrikken
IronConnect

IRONHAND


Ironhand® - Bygget til at holde operatørerne stærke, sunde og effektive


Ironhand styrker det menneskelige greb, så operatører kan bruge mindre grebskraft, når de udfører gentagne opgaver. Mindre anvendt kraft reducerer træthed, forhindrer belastningsskader og reducerer behovet for sygefravær samt omkostningerne forbundet med det. En sundere arbejdsstyrke betyder en gladere og mere effektiv arbejdsplads.


Ironhand er verdens første aktive bløde eksoskelet til hånden. Systemet består af en handske, der dækker alle fem fingre og en power pack, der bæres i en rygsæk eller hoftebære. Den aktiveres, når brugeren begynder at bevæge sin hånd for at udføre en opgave ved hjælp af sensorer placeret på håndfladen og på fingrene. Via Smart Assist-funktionen lærer systemet, hvordan en bestemt operatør bruger handsken og tilpasser kontrolsystemet til at give en naturlig kraft.


Efterligner og forbedrer brugerens greb

Tryksensorerne i handsken aktiverer det sofistikerede kontrolsystem i Powerpack og trækker kunstige sener i fingrene, hvilket skaber en stærk og naturlig gribebevægelse. Smart Assist-funktionen bruger maskinindlæring og vedtager handskens opførsel baseret på hvordan operatøren bruger handsken.


Let at bruge til forskellige arbejdsopgaver

Ud over Smart Assist-funktionen kan operatøren konfigurere systemet manuelt og justere kraft, følsomhed, låsetendens, kraftbalance osv. Via fjernbetjeningen eller IronConnect Pro-appen kan operatøren let justere handskens opførsel, hvis det er nødvendigt.


Ironhand applikationer

Industriarbejdere udfører mange manuelle arbejdsopgaver dagligt. Ironhand er gavnligt for en lang række af disse opgaver, som f.eks. Grebintensivt, meget gentagne og / eller statisk arbejde. Systemet er testet inden for forskellige brancher. For at hjælpe dig med at identificere egnede applikationer inden for din branche har vi samlet et par eksempler:

Montage - Logistik - Lager - Bygeri


Se en guide til Ironhand, der forklarer hvad den er, og hvordan man kommer igang: Ironhand Guide


Se videoer på YouTube Playliste


Se mere på producentens hjemmeside: Bioservo

Vil du vide, om exoskeletter 


Er de en mulig løsning på dine udfordringer i produktionen, vil vi meget gerne hjælpe dig videre.

Hvis du driver en virksomhed inden for fremstillings- eller byggebranchen, og dine medarbejdere måske udsættes for tungt, ensidigt og gentagne arbejdsopgaver: dag efter dag håndterer de materialer, de bærer værktøj, eller de arbejder med bøjet ryg eller hævede arme. De bliver trætte, hvilket kan begrænse deres produktivitet, og nogle arbejdere kan endda komme til skade, hvilket fører til langvarige rygsmerter eller smerter i nakke og skulder.


Et exoskelet kan hjælpe med at løse disse problemer. Exoskelet kan overtage noget af det tunge arbejde og reducerer  belastninger på kroppen.