arbejde skal ikke gøre ondt

ARTUS

Exoskelet til fingre, har visse egenskaber, der adskiller det væsentligt fra andre eksoskeletter.
Denne enkelhed har  en positiv indvirkning på adoptionsbarrieren med hensyn til dets lille størrelse og lette håndtering.
De direkte sikkerhedsfordele (smadrebeskyttelse, fingerstabilitet, skærebeskyttelse), der tjener som grundlag for dets certificering som personligt beskyttelsesudstyr (PPE) klasse I, gør det brugbart ved mange arbejdsopgaver, der belaster fingrene.
ARTUS leveres stykvis og i mange størrelser, der sikre optimal pasform og brugervenlighed.


Et ARTUS eksoskelet, til enten tommelfinger eller en forfinger, leveres i en "pudepakke". Pakken viser alle oplysninger om enheden, inklusive størrelse og serienummer.


Se mere her

Ironhand til det faste greb
Carbonhand giver kræfterne tilbage

Kraftforstærkende handsker:

Professionel

Den ergonomiske udfordring


Muskuloskeletale lidelser (MSD'er) er de mest almindelige erhvervssygdomme i industrier i EU og Nordamerika, såvel som en af ​​hovedårsagerne til langtidssygefravær for arbejdere. Blandt disse er de mest udbredte skader relateret til overekstremiteterne. Hos Bioservo brænder vi for at drive forandring fremad, og vi gør det med teknologi, der er velegnet til arbejdere over hele verden.


MSD'er er skader og lidelser, der påvirker den menneskelige krops bevægelser eller bevægeapparat (f.eks. muskler, sener, ledbånd, nerver, diske, blodkar osv.). Automatisering og industrialisering af fabrikker og arbejdspladser har bidraget til stor udvikling i forhold til forbedret sundhed og sikkerhed for arbejdere, men har ført til mere grebsintensive arbejdsopgaver. Håndens knogler, muskler og led er ikke anatomisk egnede til at udøve høj kraft og er derfor udsat for flere risikofaktorer. Eksponeringen for nævnte risikofaktorer er også stigende hos yngre erhvervsaktive, hvilket gør det af yderste vigtighed at implementere korrigerende handlinger for at skabe en bæredygtig arbejdsplads.


Ergonomer, der praktiserer forebyggende foranstaltninger for at eliminere behovet for rehabilitering og reducere eller fuldstændig udrydde belastningsskader (RSI'er) og andre skader på arbejdspladsen, kan regne med at have en sundere og mere glad arbejdsstyrke. Sammen kan vi skabe et mere sikkert arbejdsmiljø.


Læs mere om Ironhand

Healthcare

Til personer med nedsat håndfunktion


Carbonhand er et revolutionerende hjælpemiddel, der giver kraft tilbage til personer med nedsat håndfunktion. Tryksensorer og avanceret teknologi sikrer, at handsken tilfører kraft i tilfælde, hvor brugerens egne muskler er utilstrækkelige.


Carbonhand – Handsken styrker grebet


Carbonhand er et hjælpemiddel i form af en grebsforstærkende handske med tryksensorer i fingrene, der fornemmer, hvornår brugeren har brug for støtte. Tryksensorerne registrerer, når brugeren starter et håndgreb, og handsken tilfører derefter den nødvendige kraft for at sikre et fast greb. Carbonhand kommer i fem forskellige størrelser til højre og venstre hånd.


Carbonhand er ikke for alle, men  betyder alt for nogle.


Virkningen af Carbonhand er øjeblikkelig. Med en påført kraft på op til 20 Newton (N) pr. finger er en stor del af patienter med nedsat håndstyrke, i stand til at genvinde størstedelen af deres håndfunktion og genoptage aktiviteter og husholdningsaktiviteter. Derudover viser flere undersøgelser, at mange patienter nyder godt af et stærkere greb, forbedret håndfunktion og et mere selvstændigt liv, selv når Carbonhand ikke er på.Læs mere om Carbonhand

Vil du gerne vide mere, så book et uforpligtende online møde her: KALENDER

Vil du vide, om exoskeletter 


Er de en mulig løsning på dine udfordringer i produktionen, vil vi meget gerne hjælpe dig videre.

Hvis du driver en virksomhed inden for fremstillings- eller byggebranchen, og dine medarbejdere måske udsættes for tungt, ensidigt og gentagne arbejdsopgaver: dag efter dag håndterer de materialer, de bærer værktøj, eller de arbejder med bøjet ryg eller hævede arme. De bliver trætte, hvilket kan begrænse deres produktivitet, og nogle arbejdere kan endda komme til skade, hvilket fører til langvarige rygsmerter eller smerter i nakke og skulder.


Et exoskelet kan hjælpe med at løse disse problemer. Exoskelet kan overtage noget af det tunge arbejde og reducerer  belastninger på kroppen.