arbejde skal ikke gøre ondt
Ekso Bionics EVO
Ekso EVO stærk mekanisk
Ekso EVO til det hårde arbejde
EVO når du arbejder over hovedet
EVO til bl.a. maleren

Ekso Bionics EVO

 

EVO er designet til at give støtte, så man undgår smerte


Du kan ikke bevæge dig uden smerte, hvis du ikke kan bevæge dig naturligt. EVO er designet i samarbejde med smart assist til at bevæge sig sammen med din krop, hvilket giver mulighed for styrke hele dit naturlige bevægelsesområde.


Brugerens torso, talje og arme kan bevæge sig frit uden problemer. Designet med minimale berøringspunkter, giver EVO mulighed for et øget bevægelsesområde med den samme støtte, som du forventer med Ekso, hvilket giver mulighed for mere arbejde i lang tid med mindre smerte.


Dette lette eksoskelet giver dig mulighed for at bevæge dig med fuld frihed. EVOs nye eksoskeletteknologi fjerner belastningen og risikoen for overanstrengelse, mens du holder dig komfortabel og oprejst.


Fordele ved EVO:

Reducerer arbejderens træthed

Forbedrer sundhed og udholdenhed

Øger produktiviteten

Forebygger arbejdsskader, især skulderskader

Hæver arbejdermoral og fastholdelse

Forbedrer håndværk og output i realtid.


YouTube: Videomanual EVO - tag den på

YouTube: Videomanual EVO - tag den af

YouTube: Playliste EVO

Ekso Bionics EVO Manual

Se mere på producentens hjemmeside: https://eksobionics.com/ekso-evo/Vil du vide, om exoskeletter 


Er de en mulig løsning på dine udfordringer i produktionen, vil vi meget gerne hjælpe dig videre.

Hvis du driver en virksomhed inden for fremstillings- eller byggebranchen, og dine medarbejdere måske udsættes for tungt, ensidigt og gentagne arbejdsopgaver: dag efter dag håndterer de materialer, de bærer værktøj, eller de arbejder med bøjet ryg eller hævede arme. De bliver trætte, hvilket kan begrænse deres produktivitet, og nogle arbejdere kan endda komme til skade, hvilket fører til langvarige rygsmerter eller smerter i nakke og skulder.


Et exoskelet kan hjælpe med at løse disse problemer. Exoskelet kan overtage noget af det tunge arbejde og reducerer  belastninger på kroppen.