arbejde skal ikke gøre ondt
Carbonhand når hånden har det svært
Carbonhand letter arbejdet i hjemmet
Hold om glasses igen
Carbonhand er Ikke for alle

Carbonhand


Carbonhand er et revolutionerende hjælpemiddel, der giver kraft tilbage til personer med nedsat håndfunktion. Tryksensorer og avanceret teknologi sikrer, at handsken tilfører kraft i tilfælde, hvor brugerens egne muskler er utilstrækkelige.


Styres af sensorer i handsken

Forbedrer greb og udholdenhed


Kunstige sener og elektriske motorer tilføjer kraft til handsken, hvilket sikrer udholdenhed for personer med nedsat håndfunktion. Dette muliggør aktiviteter i hverdagen, på arbejdet eller under genoptræning.

Kontrol handsken via appen

Personlige indstillinger


Brug appen til at oprette og tilpasse dine egne profiler. For eksempel kan du have brug for mere støtte til fritidsaktiviteter og mindre til enklere husholdningsaktiviteter. Du kan så nemt skifte mellem dine profiler med et tryk på en knap.

Handske med kontrolboks

En handske, mange muligheder


Udover selve handsken består Carbonhand af en lille kraftenhed, der fordeler strømmen efter behov. Du kan bære Carbonhand på ryggen eller rundt om din talje, hvilket gør det muligt at tilpasse den, så den passer til situationen eller dine præferencer.

Behold hobbyen

Tæt på 200 patienter har brugt Carbonhand i en række undersøgelser, enten som et hjælpemiddel eller som et redskab til rehabilitering. Deltagerne har haft underliggende årsager til funktionsnedsættelser i deres hænder såsom slagtilfælde, perifer nerveskade, plexusskade, traumatiske skader, rygmarvsskader eller svaghed på grund af alder. Det er altid brugerens håndfunktion og ikke den unikke diagnose, der afgør, om Carbonhand kan hjælpe brugeren eller ej.


Den overordnede konklusion er, at Carbonhand har hjulpet langt de fleste patienter med at udføre aktiviteter, de tidligere ikke var i stand til at udføre, hvilket gav dem større selvstændighed og mulighed for at opleve en bedre livskvalitet. I undersøgelserne, der målte grebstyrke og håndfunktion, afslører resultaterne forbedret grebsstyrke (+27%) og bedre håndfunktion (+12%) efter seks ugers brug af Carbonhand.

Se en guide til Carbonhand, der forklarer hvad den er, og hvordan man kommer igang: Carbonhand Guide

Playliste på YouTube: PLAYLISTE


Læs mere på producentens hjemmeside: https://www.bioservo.com/healthcare

Vil du vide, om exoskeletter 


Er de en mulig løsning på dine udfordringer i produktionen, vil vi meget gerne hjælpe dig videre.

Hvis du driver en virksomhed inden for fremstillings- eller byggebranchen, og dine medarbejdere måske udsættes for tungt, ensidigt og gentagne arbejdsopgaver: dag efter dag håndterer de materialer, de bærer værktøj, eller de arbejder med bøjet ryg eller hævede arme. De bliver trætte, hvilket kan begrænse deres produktivitet, og nogle arbejdere kan endda komme til skade, hvilket fører til langvarige rygsmerter eller smerter i nakke og skulder.


Et exoskelet kan hjælpe med at løse disse problemer. Exoskelet kan overtage noget af det tunge arbejde og reducerer  belastninger på kroppen.