arbejde skal ikke gøre ondt
5a
1a
2a
3a
4a

OmniSuit

Et unikt multitask-eksoskelet til alsidig support 

 

OmniSuit er udviklet til at levere den mest alsidige og let løsning på markedet, som tilbyder et integreret eksoskelet, der hurtigt tilpasser sig bærerens unikke krav. 

 

OmniSuit er et unikt alsidigt multitask-eksoskelet, der giver skulderstøtte til arbejde over hovedet og rygstøtte ved løft og fremadlænede aktiviteter.

 

Med et design, der fokuserer på brugeroplevelse og avancerede tekniske løsninger, giver OmniSuit støtte på tværs af hele det vertikale bevægelsesområde uden at gå på kompromis med ydeevnen.

 

Uanset om du er logistikarbejder, bygningsarbejder eller arbejder med montage og produktion, tilbyder OmniSuit dig en fleksibel løsning, der passer til en lang række forskellige arbejdsmiljøer. 

 

Design

 

Der er lagt vægt på en enestående brugeroplevelse.

 

Vægten på enkelhed og brugervenlighed sikrer support uden begrænsninger, selv under det mest krævende og komplekse arbejde.

 

OmniSuit-designet inkorporerer en bred vifte af funktioner, for at maksimere ergonomi og brugervenlighed.

 

Designegenskaber inkluderer en hybrid eksoskelet-ramme, der kombinerer stive og bløde komponenter, for at skabe et yderst ergonomisk system, den gennemprøvede splitvest, der giver mulighed for ubegrænsede rygsøjlebevægelser, samtidig med at den maksimerer åndbarheden, og dynamisk kompensation for fejljustering for at maksimere bevægelsesfriheden.


Energigenvinding og en letvægtsramme for maksimal effektivitet.

 

Ved at udnytte banebrydende materialer og energigenvindingsteknologi opnår OmniSuit robust støtte og uovertruffen energieffektivitet i et kompakt, let exoskelet.

Som et meget integreret multitask-eksoskelet er OmniSuit konstrueret til at maksimere anatomisk kompatibilitet og energieffektivitet, samtidig med at vægt og størrelse minimeres. 

 

Avancerede materialer såsom aluminium i rumfartskvalitet, polymerer og tekniske tekstiler bidrager til et letvægts og lavprofil eksoskelet. Med 2,7 kg totalvægt for den mindre størrelse og 3 kg for den større størrelse, kan OmniSuit bæres i mange timer uden anstrengelse. 

 

For at give et godt niveau af støtte udnytter det integrerede Elastic Energy Storage (EES) system tyngdekraftskompensation og energigenvinding for ryg og skuldre, hvilket resulterer i et yderst energieffektivt, passivt eksoskelet.

 

Ydeevne

Alsidighed uden kompromis

Oplev et nyt niveau af multitask-ydeevne, der tilpasser sig dine behov. Lige meget om du håndterer belastninger på jorden eller over skulderhøjde.

OmniSuit er det første fuldt integrerede eksoskelet, der tilbyder multitask-støtte til overhead- og løftearbejde. Det kan understøtte begge aktiviteter problemfrit uden at gå på kompromis med ydeevnen.

 

Som et kombineret ryg- og skuldereksoskelet behøver ingen længere at vælge mellem løft og overliggende støtte, når arbejdet faktisk kræver begge dele. Med sit højt integrerede design hjælper OmniSuit brugere
med at håndtere belastninger hele vejen fra gulvniveau til
højeste hylde.

 

Bakket op af intensiv forskning
og videnskabelig dokumentation

Auxivo-teamet gennemførte intense biomekaniske evalueringer og felttest af OmniSuit gennem hele udviklingsprocessen. 

 

Resultaterne viser, at det at bære OmniSuit reducerer muskelaktivitet og forsinker træthedsprocessen. Resultaterne af denne evaluering vil blive opsummeret og snart offentliggjort i OmniSuit Performance Sheet.


Reduktion af skuldertræthed                                                       75 %

Reduktion af rygslimtræthed                                                       45 %

Skuldermuskelstøtte under montering over hovedet              40 %

Rygmuskelstøtte under fremadlæning.                                     30 %