arbejde skal ikke gøre ondt
Carrysuit bl.a til flyttemanden
Carrysuit til tømreren
Auxivo CarrySuit Aflastning

AUXIVO CarrySuit


Tunge løft har ikke været lettere


CarrySuit er et passivt eksoskelet til overkroppen, der reducerer belastningen på hænder, arme, skuldre og ryg, når du bærer og holder tunge genstande. Den består af en stiv exoskeletramme, der spænder fra brugerens hofte til over skuldrene. Den kan tilsluttes direkte via en adapter til eksterne nyttelast.


Fordele ved CarrySuit:

CarrySuit exoskelet overfører vægten af nyttelasten til brugerens hofte og omgår kritiske led som håndled, albue, skulder og rygsøjle og lindrer musklerne i ryg, skuldre, nakke og arme. Målinger af hjertefrekvens og muskelaktivitet har vist, at CarrySuit kan reducere belastningen på brugernes muskuloskeletale og kardiovaskulære systemer betydeligt. Resultatet er, at arbejdet er meget mindre udmattende og anstrengende.


Hvilken slags arbejde understøttes af CarrySuit?

CarrySuit er designet til at understøtte alt arbejde, der kræver at holde og bære tunge genstande. Dette inkluderer applikationer inden for byggeri, produktion, lager, logistik og andre.


Supportniveau ydet af CarrySuit

Vi kvantificerede niveauet for belastningsreduktion gennem en række eksperimenter i et biomekanisk laboratorium. Resultaterne viser, at brugen af CarrySuit reducerer belastningen på arm- og torso muskler og brugernes hjertefrekvens markant. Dette resulterer i en meget mindre anstrengende og udmattende arbejdsoplevelse.


Sådan fastgøres til forskellige genstande

CarrySuit er udstyret med to snapkroge til at bære genstandene. Brugeren kan bruge kroge til hurtigt at fastgøre og løsne en række nyttelast. For nyttelast, der ikke kan forbindes med en snapkrog, tilbyder vi og udvikler forskellige udskiftelige adaptere for at forbinde dem til CarrySuit.


Download:

Brochure CarrySuit

Oversigt Adaptere

Se mere på producentens hjemmeside: AUXIVO


Vil du vide, om exoskeletter 


Er de en mulig løsning på dine udfordringer i produktionen, vil vi meget gerne hjælpe dig videre.

Hvis du driver en virksomhed inden for fremstillings- eller byggebranchen, og dine medarbejdere måske udsættes for tungt, ensidigt og gentagne arbejdsopgaver: dag efter dag håndterer de materialer, de bærer værktøj, eller de arbejder med bøjet ryg eller hævede arme. De bliver trætte, hvilket kan begrænse deres produktivitet, og nogle arbejdere kan endda komme til skade, hvilket fører til langvarige rygsmerter eller smerter i nakke og skulder.


Et exoskelet kan hjælpe med at løse disse problemer. Exoskelet kan overtage noget af det tunge arbejde og reducerer  belastninger på kroppen.