arbejde skal ikke gøre ondt
Delta5
Delta4
Delta3
Delta2

AUXIVO DeltaSuit

 

En unik symbiose af innovativt design og menneskecentreret teknik sætter et nyt benchmark for ergonomi og dynamisk ydeevne, placerer DeltaSuit som et nyt ikon af eksoskeletoner til arbejde over hovedet.

Designet til at tilpasse sig bærerens unikke bevægelser og støttebehov, er DeltaSuit på forkant med innovation på dette område.
Udviklet omkring de flestes behov hos krævende aktive arbejdere, er DeltaSuit resultatet af videnskabelig forskning, brugen af innovative materialer, schweizisk teknik og en uophørlig passion for at bygge et unikt overhead eksoskelet, der giver arbejdere støtte ved arbejde i og over skulderen samt tillader ubegrænset bevægelse.
Med sin avantgarde integrerede hybrid design og antropomorf tilgang, tilbyder DeltaSuit en enestående komfort og præstationsoplevelse, sætter nye standarder inden for eksoskeletter erhvervsmæssig brug.


Design


Elegant, diskret, funktionel og yderst ergonomisk design af DeltaSuit sætter en ny milepæl inden for industrielt eksoskelet design.

Designet til at opnå den perfekte balance mellem bevægelsesfleksibilitet, dynamisk support og brugervenlighed, introducerer DeltaSuit et banebrydende design ved at kombinere forskellige
maskin- og tekstilteknik løsninger til et unik, integreret hybrid eksoskelet pakket ind i en letanvendelig og fuldt justerbart design.
Omhyggeligt udformet, følger designet intuitivt de naturlige justeringer af den menneskelige krop, hvilket skaber en slank kompakt design med en enestående ergonomisk oplevelse. Dette sikrer tilgængelighed og brugervenlighed selv i de strammeste og mest udfordrende arbejdsmiljøer.


Ingeniørarbejde


DeltaSuiten inkarnerer en tværfaglig syntese af biomekanik, ergonomi og teknik baseret på års forskning og udvikling.

Ydeevne
Adaptiv, dynamisk og altid tilgængelig, er DeltaSuit svaret for alle de arbejdere, der søger ydeevne uden kompromis.

Sig farvel til de dage, hvor overhead aktiviteter forårsager belastning af din nakke og skulder og hvor tunge støttesystemer begrænsede din bevægelse. Omfavner etnyt niveau af ergonomisk og dynamisk ydeevne, der tilpasser sig dine behov.
DeltaSuiten er designet til dynamisk brug, der kræver hurtig tilpasning uden kompromis. Takket være dets hybriddesign der krydser ryg, skuldre og arme, det dynamiske støttesystem assimilerer naturligt enhver bevægelse, understøtter det progressivt og elastisk, med minimale begrænsninger.
DeltaSuit er en betroet hverdag ledsager for aktive arbejdere under krævende opgaver. Den er let, kompakt, nem at bruge og altid klar. Du vil næsten ikke bemærke det, før det er i gang.
Tag DeltaSuit på og trygt tackle enhver overhead opgave, med det rette niveau af støtte hver gang og overalt hvor du går.


Se mere på producentens hjemmeside: https://www.auxivo.com/deltasuit65% reduktion af muskelforbrug

75% reduktion af muskeltræthed

Størrelser:

580 mm x 550 mm x 190 mm (Size S-M)
650 mm x 550 mm x 190 mm (Size L-XL)


Vægt:

2.15 Kg (Size S-M)
2.25 Kg (Size L-XL)


Skuldermuskelstøtte med elværktøj                 33%
Skuldermuskelstøtte ved montageopgaver     36%
Reduktion af skuldermuskeltræthed                 45%
Reduktion af muskeltræthed i overarmen        60%
Reduktion af nakkemuskeltræthed                    75%
Reduktion af belastning af hjerte                       15%

Vil du vide, om exoskeletter 


Er de en mulig løsning på dine udfordringer i produktionen, vil vi meget gerne hjælpe dig videre.

Hvis du driver en virksomhed inden for fremstillings- eller byggebranchen, og dine medarbejdere måske udsættes for tungt, ensidigt og gentagne arbejdsopgaver: dag efter dag håndterer de materialer, de bærer værktøj, eller de arbejder med bøjet ryg eller hævede arme. De bliver trætte, hvilket kan begrænse deres produktivitet, og nogle arbejdere kan endda komme til skade, hvilket fører til langvarige rygsmerter eller smerter i nakke og skulder.


Et exoskelet kan hjælpe med at løse disse problemer. Exoskelet kan overtage noget af det tunge arbejde og reducerer  belastninger på kroppen.