arbejde skal ikke gøre ondt
HAPO-UP-FRONT
EXOSKELETON-HAPO-UP-2
EXOSQUELETTE-HAPO-UP-4
EXOSQUELETTE-HAPO-UP-6_4
EXOSQUELETTE-HAPO-UP-9_4
EXOSQUELETTE-HAPO-UP-10_4
EXOSQUELETTE-HAPO-UP-1_3

HAPO UP


DET BIO-INSPIEREDE EKSOSKELET TIL ARBEJDE I HØJDEN - DESIGNET TIL AT AFLASTE SKULDER OG NAKKE!


KONSTRUKTION | OFFENTLIGE SEKTOR | VEDLIGEHOLDELSE | INDUSTRI | LANDBRUG | HÅNDVÆRK


Forestil dig en teknologi, der tager inspiration fra naturen til at skabe bæredygtig innovation. Ved at bruge bisellestrukturen er HAPO UP exoskelettet designet til at tilbyde stor styrke i et minimum af materialer.


Let, kraftfuld og intuitiv af natur, HAPO UP er designet til at støtte de øvre armene på arbejdere, der ønsker at begrænse muskelstress og forekomsten af MSD'er forbundet med gentagne bevægelser.


Det giver beskyttelse til skuldre og arme under akavede og langvarige stillinger med løftede arme eller ved håndtering af belastninger med opadgående retning.


Disse risikable stillinger fører til artikulær nedbrydning af arme og skuldre i mange sektorer og brancher (forkortet liste): byggeri, offentlige arbejder, vedligeholdelse, industri, landbrug, håndværk.


En naturlig udvikling af HAPO UP får sin kraft fra en komposit-klinge-arkitektur patenteret af ErgoSanté. I hvile er arm på eksoskelettet fastgjort på bælteniveau, hvilket garanterer en ergonomisk installation for personer, der lider af skulderproblemer.
Letvægt
1,67 kg

Simpelt og hurtigt
< 50' til at tage det på
< 20' til at tage det af
One size fits all

Assistance

op til 3.8 kg per arm
Bruger ingen ekstern

kilde af  energi
Carbon arme
Komposit klinge
Vandafvisende og åndbart stof
for nem rengøring


Udskiftes med
HAPO FRONT på mindre end 2 minutter
Økonomisk i forhold til

effektivitet / pris / virkemådeLABORATORIEUNDERSØGELSE

HAPO UP er et eksempel på fremragende støtte:
-40% og -28% reduktion i skulderbelastning, henholdsvis for overliggende armholdende opgaver og lette belastningsbevægelser.


Hent en brochure: HAPO UP-FRONT

YouTube: HAPO UP-FRONT Playliste


Vil du vide, om exoskeletter 


Er de en mulig løsning på dine udfordringer i produktionen, vil vi meget gerne hjælpe dig videre.

Hvis du driver en virksomhed inden for fremstillings- eller byggebranchen, og dine medarbejdere måske udsættes for tungt, ensidigt og gentagne arbejdsopgaver: dag efter dag håndterer de materialer, de bærer værktøj, eller de arbejder med bøjet ryg eller hævede arme. De bliver trætte, hvilket kan begrænse deres produktivitet, og nogle arbejdere kan endda komme til skade, hvilket fører til langvarige rygsmerter eller smerter i nakke og skulder.


Et exoskelet kan hjælpe med at løse disse problemer. Exoskelet kan overtage noget af det tunge arbejde og reducerer  belastninger på kroppen.